Thomas Hammarlund och Ulf Odenblad, ägare av Embreis AB

Om Embreis

Embreis verksamhet består av utveckling, marknadsföring och försäljning av ortopediska produkter i Norden. Vår ambition är att bistå med service, kompetens och bra lösningar kring skador och sjukdomar där ett ortopediskt hjälpmedel är aktuellt.

 

Vi samarbetar med ledande tillverkare från olika delar av världen för att kunna erbjuda ett brett och kvalitativt sortiment. Vi servar sjukhus, ortopedtekniska avdelningar och sjukvårdsbutiker med produkter, utbildning och marknadsföring.

 

Du hittar mer information om oss och våra produkter på www.embreis.com.

 

Med vänliga hälsningar

Thomas Hammarlund & Ulf Odenblad

 

PS. Läs mer om oss och vår personal här.

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

Captcha Image

© Copyright 2011 Embreis AB. Alla rättigheter reserverade.

Embreis säljer och marknadsför ortoser, bandage och proteskomponenter i Norden. I vårt sortiment har vi bl.a. halskragar, axelortoser, handledsbandage, tumortoser, epicondylitspännen, ryggördlar, knäbandage och knäortoser, fotledsskydd och ankelstöd. Vi samarbetar med ledande tillverkare från olika delar av världen för att kunna erbjuda brett och kvalitativt sortiment. Vi servar sjukhus, ortopedtekniska avdelningar och sjukvårdsaffärer med produkter, utbildning och marknadsföring. Läs mer om hela vårt sortiment på www.embreis.com